Zlatan Ibrahimovics kontrakt med Manchester United
نوشته شده توسط : sebicycleclub

Fotboll för alla är inte bara ett spel, en seger eller förlorar. Många stjärnor och fans älskar fotboll när de gör vänner, de bär samma Billiga Fotbollströjor, har samma hobby. Manchester Uniteds Paul Pogba höll presskonferens i dag under klubbens försäsongsturné i USA. Zlatan är en stor ledare, för han är fortfarande med i laget, säger Pogba enligt.

Zlatan Ibrahimovic är just nu kontraktslös efter att hans avtal med Manchester United gått ut efter säsongen. Svensken rehabiliterar sig just nu från sin knäskada som han ådrog sig i april medan United är iväg på en USA-turné. På grund av sin Paul Pogba tröjorkan locka många fans att titta på spelet. Man Utd nyheter innehåller det senaste från Paul Pogba på Zlatan Ibrahimovic när han förbereder sig för säsongen fixturen vs Barcelona.

Jose Mourinho har sagt "dörren är fortfarande öppen" för Ibrahimovic att spela igen för United den kommande säsongen efter att hans ettårsavtal inte förnyades. Om du förväntar dig samma Zlatan Ibrahimovic Fotbollströja, så kan du komma till vår hemsida.





:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 مرداد 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: